hotmendance@gmail.com    |    +36-20/203-2674     |    Social media               

 
 
 
 
 
 
Kosár
Fizetés
 
 
 
 
 

Budapest - 2023.05.05. - Túl Óra

HOT MEN DANCE - Túl Óra

Vásárlás után a kiküldött számla (le kell tölteni a szamlazz.hu-ról ami emailben érkezik sikeres fizetés után) a jegy amit a bejáratnál fel kell mutatnod!

Hölgyeim teljesen új müsorral érkezünk! Az elmúlt hat évünkre visszatekintve a legjobb, legszexibb és legizgalmasabb előadását álmodtuk meg és visszük színpadra!
"Ezt minden nőnek látnia kell"

2,5 órás müsoridövel és 10 produkcióval készülünk nektek! 

Érkezés 18:00 órától, de minimum 30 perccel kezdés előtt! 
Kezdés 19:00 óra

Információ a jegyekről : kattints a maszk képre!

Helyszín: REMIX RETRO DISCO
Budapest, Teréz krt. 55, 1062

 
 

Lánybúcsú

Chippendalet keresel? Tudunk annál jobbat! A HOT MEN DANCE lánybúcsú műsora több mint egy szokásos chippendale, aki csak ledobja a ruháit. Látványos jelmez, jó zene, koreográfia és a szőke herceg a fehér lóról.

 
 

Szülinap

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban több mint 60 különböző karakter,műsor közül tudsz választani. Számunkra nincs lehetetlen! Ajándékozz egy hamisíthatatlan HOT MEN DANCE műsort barátnődnek, hogy élete legemlékezetesebb születésnapját élhesse meg.

 
 

Rendezvények

Amennyiben bulit akarsz rendezni figyelmedbe ajánljuk öt különböző teljes estés programunkat. Akár csak nőknek szóló estét szeretnél vagy akár szórakozóhelyre koedukált közönségnek műsort akkor a legjobb választás a HMD. A legjobb hangulatú estéd elengedhetetlen fellépői vagyunk.

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
[ ]